2010. szeptember 11., szombat

Pászka lasagna

A gombás szószhoz:
50 dkg csiperkét szeletelve
olivaolajon megdinsztelek, hozzáadok
1-1 kk. majoránnát
oregánót
bazsalikomot
sót
borsot és
2 db paradicsomkonzervet. Összefőzöm és hozzáadok
2 gerezd fokhagymát és
1 dl vörösbort.
A sajtos szószhoz:
2 dl tejszínhez adok
20 dkg reszelt sajtot és addig melegítem amíg a sajt megolvad.

bors
szerecsendió
10 dkg parmezán is megy bele. Ha híg lenne 1 tojás sárgáját is hozzákeverek.
A pászkalapokat rétegezve a szószokkal tálba teszem és 15 percig állni hagyom. A tetejére reszelt sajtot teszek és forró sütőben átsütöm.
forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése