2013. november 4., hétfő

Szőlőleves

5 dl fehérbort elkeverünk
5dl vízzel,
3 dkg cukorral vagy mézzel, hozzáadunk
2-3 db szegfűszeget,
1 vaníliás cukrot,
1 tk fahéjat,
50 dkg szőlőt és 10 percig forraljuk, amíg a megfő.
2 ek lisztet elkeverünk
2 dl tejszínnel és fokozatosan a forró leveshez adjuk. Sűrűsödésig forraljuk, végül pár csepp
citromlével ízesítjük.

1 megjegyzés:

  1. Kedves webmester,

    Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 110 000 összegyüjtött receptek közül. Naponta növekedik a látogatók száma, ami jelenleg a több mint 30 000 klikket jelent. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

    Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

    Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

    Üdvözlettel,
    Tünde
    info@osszesrecept.hu

    VálaszTörlés